zaterdag 19 oktober 2013

OEQC

Twee heerlijke dag gehad op de OEQC in Veldhoven. Wij [Anita en ik] hebben deelgenomen aan het kampioenes diner en daar hebben we heerlijk gegeten. Wij hadden een gezellige tafel met Carolien van der Heiden en haar vriendin Maya en de meiden van Rijkers naaimachine.[Ingeborg en Karin]





Het thema was Berlin en wat hebben mensen weer mooie inspirerende quilts gemaakt! Elly Prins heeft ook een prijs gewonnen voor longarm quilting.







 We hebben twee korte workshops gedaan, één bij Rijkers met een speciaal voetje direct koord mee sikken en één bij Aurifill garen uit proberen wat je zowel met de hand als op de machine kan gebruiken.




en verder heel veel mooie quilts!
Deze Israëlische mevrouw Maya Chaimovich heeft een grote expositie! 



























 De Best of show winnaar!
grappig is het bloemstuk aangepast aan de passie van deze tentoonstelling.


Dochter van Carolien van der Heiden, Marjan heeft deze prachtig beer van Berlin gemaakt!
bijschrift: Berlijn staat vol met prachtige kleurrijke beschilderde en mozaïeken beren. Deze beren hebben mij geïnspireerd. De Beer, het wapen van Berlijn, helemaal opgebouwd uit reststofjes.
 Deze quilt was heel bijzonder gemaakt door:
Skocková Vera bij haar quilt staat geschreven:
Deze quilt lijkt een droom die elke quilster wel gedroomd heeft.Een fantasie waarin kaboutertjes ons helpen bij ons werk- dat zouden we weleens mee willen maken.






Bella Kaplan uit Israël heeft quilts naar mijn hart!



 Ray! deze quilt is gemaakt door: Karin Smulders van Erp
Bij de quilt staat geschreven: De quilt Ray heb ik met de hand  uitvergroot van een CD hoesje. Hij is op kleur doorgequilt door {Elly Prins}zodat de achterkant ook de moeite waard is.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten